Over Mia

Hallo, ik ben Mia

Als master in de Pedagogische Wetenschappen (sociale pedagogiek, KULeuven, 1982) werkte ik als freelance vormingswerker (thema’s: verbindende communicatie, geweldloze weerbaarheid, multiculturaliteit, groepswerk, omgaan met conflicten, vrouwengroepen, gender, empowerment, …) en als docente in het volwassenenonderwijs (polyvalent welzijnswerk en specifieke lerarenopleiding).

Van 2005 tot 2007 volgde ik een opleiding systemisch therapeutisch werk (familie- en organisatieopstellingen bij Harrie De Kruijff, Nederland). Sindsdien begeleid ik opstellingen één op één, voor en met groepen en organisaties. Aanvullend volgde ik kortere opleidingen NLP (neuro-linguïstisch programmeren) en EFT (Emotional Freedom Technique).

In 2016-2017 volgde ik een postgraduaatsopleiding familiale bemiddeling aan de KULeuven en aansluitend in 2017 een driedaagse opleiding over praten met kinderen in bemiddeling en in 2018 een opleiding over bemiddelen met groepen.

In het bemiddelingswerk, in het therapeutisch werk en het vormingswerk met groepen streef ik naar balans tussen people – profit – planet.

In de UCLL begeleid ik de trainingsmodule ‘Conflicthantering en bemiddeling’ in het volwassenenonderwijs. In het Tejo-huis heb ik boeiende gesprekken met jongeren, we leggen samen een stukje van het pad af, altijd op zoek naar hoe de liefde (weer) kan stromen. (www.tejo.be)

Ik mag moeder zijn van vijf kinderen, oma van vier kleinkinderen en levenspartner van Joost Callebaut. Joost en ik zijn samen de grondleggers en bezielers van cohousing en gemeenschapscentrum De Okelaar (www.okelaar.be) in Wolvertem (Meise). Samen begeleiden we groepen.

(www.samenbramenplukken.be)

Mia Vranken
Oppemstraat 8 bus 13
1861 Wolvertem

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?
Contacteer me telefonisch op 0479 297 126 of stuur een e-mail naar info@miavranken.be