Familieopstellingen

Familieopstellingen

We behoren allemaal tot een familie. Het gezin waaruit we komen is van grote invloed op ons leven. Dat geldt ook voor de eerdere generaties uit ons familiesysteem. Wat binnen één familiegeneratie niet verwerkt werd, belast de volgende generaties, waardoor je problemen kunt ondervinden op verschillende vlakken: persoonlijk, in relaties, op je werk,… Met familieopstellingen kan je werken aan inzicht én verandering in de problemen die je belasten.

Problemen op het werk, sollicitatie, keuzes maken in het leven, traumatische kindervaringen, depressie, stress, verstoorde (familie)relaties, verwerken van afscheid, fysieke klachten, verslaving, relatieproblemen, steeds terugkerende gevoelens zoals angst, verdriet, kwaadheid, schuld,…

Familieopstellingen kunnen in groep of individueel.

De volgende workshops ‘opstellingen in groep’ gaan door op

  • zaterdag 2 oktober 2021
  • zaterdag 20 november 2021
  • zaterdag 12 februari 2022 : supervisiedag, de studenten van de opleiding famiieopstellingen begeleiden opstellingen onder mijn supervisie. Je kan deelnemen als representant of met vraag voor een opstelling (tenzij volzet). Uitzonderlijke kostprijs: enkel 10 euro voor deelname in de huur van de zaal, dus niet de prijzen zoals hieronder vermeld, 

telkens van 9.30 u tot 16.30 u in het gemeenschapscentrum van cohousing De Okelaar, Oppemstraat 8 te 1861 Wolvertem. Inschrijven via de contactpagina. Deelnameprijs als representant is 30 euro (je inschrijving is geldig na overschrijving van dit bedrag op BE70 7360 4212 3225 van Mia Vranken). Wie een opstelling krijgt, betaalt 50 euro extra op de dag zelf.

Meebrengen: pantoffels of warme sokken, je lunch. (Koffie, thee, water zijn voorzien).

Studenten van de ‘Opleiding Familieopstellingen’ nemen deel als representant, zij dragen mee het ‘systemische veld’ waarin we werken.

Na een opstelling kan je bij mij terecht voor verdere nazorg. Datgene wat in de opstelling aan bod kwam, gaan we verankeren en indien nodig verder verdiepen. Om de kracht van de opstelling te vergroten maak ik gebruik van oefeningen en technieken uit de NLP, EFT en MIR.

 

Consultprijs voor een individuele opstelling: 55 euro/uur. Een opstelling met inleidend gesprek en afronding duurt minstens anderhalf uur. De maximumduur is drie uur. Je betaalt de correct uitgerekende prijs voor de effectieve duur van de sessie (dus bv 27 euro per bijkomend halfuur, 15 euro voor een kwartier, enz). 

Organisatieopstellingen

Een probleem op de werkvloer? Als werkgever of als teamlid? Met een organisatieopstelling kan je werken aan verandering. Als teamlid of werknemer kan je kiezen voor een een-op-een opstelling om verandering te induceren via jezelf. Als werkgever of teamleider kan je dit eveneens maar je kan ook kiezen voor een opstellingendag (of halve dag) met je hele team. Dit kan ook met de directieraad, de raad van bestuur enz.

Zelden durven we een probleem (op de werkvloer) te benoemen en te zien als een conflict. In dit werk vloeien systemische therapie en bemiddeling in elkaar over.

Consultprijs: 55 euro per uur voor een één-op-één opstelling als vertegenwoordiger van een vzw en 77 euro per uur als vertegenwoordiger van een bedrijf. De duurtijd varieert van anderhalf uur tot maximum drie uur.  Je betaalt de prijs voor de effectieve duur van de sessie, (dus 27 euro voor een bijkomend half uur, of 15 euro voor een kwartier enz).

Een dag of halve dag met je team kost 450 euro per dagdeel voor een vzw en 750 euro per dagdeel voor een bedrijf.

Mia Vranken
Oppemstraat 8 bus 13
1861 Wolvertem

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?
Contacteer me telefonisch op 0479 297 126 of stuur een e-mail naar info@miavranken.be