Familieopstellingen

Familieopstellingen

We behoren allemaal tot een familie. Het gezin waaruit we komen is van grote invloed op ons leven. Dat geldt ook voor de eerdere generaties uit ons familiesysteem. Wat binnen één familiegeneratie niet verwerkt werd, belast de volgende generaties, waardoor je problemen kunt ondervinden op verschillende vlakken: persoonlijk, in relaties, op je werk,… Met familieopstellingen kan je werken aan inzicht én verandering in de problemen die je belasten.

Problemen op het werk, sollicitatie, keuzes maken in het leven, traumatische kindervaringen, depressie, stress, verstoorde (familie)relaties, verwerken van afscheid, fysieke klachten, verslaving, relatieproblemen, steeds terugkerende gevoelens zoals angst, verdriet, kwaadheid, schuld,…

Familieopstellingen kunnen in groep of individueel.

De volgende workshops ‘opstellingen in groep’ gaan door wanneer de nieuwe opleidingsgroep van start is gegaan. 

 

Consultprijs voor een individuele opstelling: 67 euro/uur. Een opstelling met inleidend gesprek en afronding duurt minstens anderhalf uur. De maximumduur is drie uur. Je betaalt de correct uitgerekende prijs voor de effectieve duur van de sessie (dus bv 33 euro per bijkomend halfuur, 17 euro voor een kwartier, enz). 

Organisatieopstellingen

Een probleem op de werkvloer? Als werkgever of als teamlid? Met een organisatieopstelling kan je werken aan verandering. Als teamlid of werknemer kan je kiezen voor een een-op-een opstelling om verandering te induceren via jezelf. Als werkgever of teamleider kan je dit eveneens maar je kan ook kiezen voor een opstellingendag (of halve dag) met je hele team. Dit kan ook met de directieraad, de raad van bestuur enz.

Zelden durven we een probleem (op de werkvloer) te benoemen en te zien als een conflict. In dit werk vloeien systemische therapie en bemiddeling in elkaar over.

Consultprijs: 67 euro per uur voor een één-op-één opstelling als vertegenwoordiger van een vzw en 88 euro per uur als vertegenwoordiger van een bedrijf. De duurtijd varieert van anderhalf uur tot maximum drie uur.  Je betaalt de prijs voor de effectieve duur van de sessie, (dus 33 euro voor een bijkomend half uur, of 17 euro voor een kwartier enz).

Een dag of halve dag met je team kost 450 euro per dagdeel voor een vzw (incl. BTW) en 750 euro per dagdeel voor een bedrijf (excl. BTW)

Mia Vranken
Oppemstraat 8 bus 13
1861 Wolvertem

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?
Contacteer me telefonisch op 0479 297 126 of stuur een e-mail naar info@miavranken.be