Familieopstellingen

Familieopstellingen

We behoren allemaal tot een familie. Het gezin waaruit we komen is van grote invloed op ons leven. Dat geldt ook voor de eerdere generaties uit ons familiesysteem. Wat binnen één familiegeneratie niet verwerkt werd, belast de volgende generaties, waardoor je problemen kunt ondervinden op verschillende vlakken: persoonlijk, in relaties, op je werk,… Met familieopstellingen kan je werken aan inzicht én verandering in de problemen die je belasten.

Problemen op het werk, sollicitatie, keuzes maken in het leven, traumatische kindervaringen, depressie, stress, verstoorde (familie)relaties, verwerken van afscheid, fysieke klachten, verslaving, relatieproblemen, steeds terugkerende gevoelens zoals angst, verdriet, kwaadheid, schuld,…

Familieopstellingen kunnen in groep of individueel.

Voor een individuele opstelling kan je contact opnemen via mail info@miavranken.be

  • Opstellingen in groep

op zaterdag 18 november 2023 in De Okelaar om 9.00 u. Inschrijven via mail info@miavranken.be en door overschrijving van  de deelnameprijs:

35 euro op  het nummer BE70 7360 4212 3225

Wie een opstelling krijgt als cliënt betaalt ter plekke nog 45 euro.

  • Workshop EFT (emotional freedom technique)

Wat is dit?

Er is helemaal niets mis met emoties. Je mag best boos zijn, verdrietig zijn, … enz. Maar soms heb je een emotie die je niet onder controle krijgt, die steeds weer de kop opsteekt, en die ons anders laat handelen en reageren dan je zou willen. De emotie gaat met ons op de loop.  Het is sterker dan je zelf en je bent onvrij.  Door EFT kan je weer vrij handelen en kiezen welk gedrag je stelt of wil stellen.

op zondag 10 december in De Okelaar om 9.00 u. Inschrijven via mail info@miavranken.be en door overschrijving van de deelnameprijs: 55 euro op het nummer BE70 7360 4212 3225.

 

Consultprijs voor een individuele opstelling: 67 euro/uur. Een opstelling met inleidend gesprek en afronding duurt minstens anderhalf uur. De maximumduur is drie uur. Je betaalt de correct uitgerekende prijs voor de effectieve duur van de sessie (dus bv 33 euro per bijkomend halfuur, 17 euro voor een kwartier, enz). 

Organisatieopstellingen

Een probleem op de werkvloer? Als werkgever of als teamlid? Met een organisatieopstelling kan je werken aan verandering. Als teamlid of werknemer kan je kiezen voor een een-op-een opstelling om verandering te induceren via jezelf. Als werkgever of teamleider kan je dit eveneens maar je kan ook kiezen voor een opstellingendag (of halve dag) met je hele team. Dit kan ook met de directieraad, de raad van bestuur enz.

Zelden durven we een probleem (op de werkvloer) te benoemen en te zien als een conflict. In dit werk vloeien systemische therapie en bemiddeling in elkaar over.

Consultprijs: 67 euro per uur voor een één-op-één opstelling als vertegenwoordiger van een vzw en 88 euro per uur als vertegenwoordiger van een bedrijf. De duurtijd varieert van anderhalf uur tot maximum drie uur.  Je betaalt de prijs voor de effectieve duur van de sessie, (dus 33 euro voor een bijkomend half uur, of 17 euro voor een kwartier enz).

Een dag of halve dag met je team kost 450 euro per dagdeel voor een vzw (incl. BTW) en 750 euro per dagdeel voor een bedrijf (excl. BTW)

Mia Vranken
Oppemstraat 8 bus 13
1861 Wolvertem

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?
Contacteer me telefonisch op 0479 297 126 of stuur een e-mail naar info@miavranken.be